Thanks!

Karate Kid the Movie, Columbia Pictures

It’s a custom to thank in the end. But I want to thank in advance.

And why? Because problem solving is nothing else but collaborative work – I’ve heard such an expression as: teamwork. Of course one has to put in some individual contribution also. It’s a test of endurance but highly rewarding in the end.

So thanks to colleagues, customers and associates. Thanks to each who deserve to be thanked. If You’re not named here: please accept my apologies.

My special thanks to these people for teaching me to wax-on-and-off, properly:

Leena Torkler, Matti Juvonen, Erkki Ruuhinen, Kyösti Varis, Esa Ojala, Timo Kivi, Markus Natri, Crisi Nordberg, Heikki Nuutinen, Anri Veisterä, Riitta Ruuhinen, Kari Vähäsarja, Joona Kallinen, Ossi Honkanen, Henna Eskelinen, Martti Viitamäki, Yrjö Aho, Ulla Karhu, Kauko Isto, Markus Natri, Topi Manu, Samuli Ollikainen, Carita Ketko, Marko Leiviskä, Teemu Knopp, Jaana Lahtinen, Satu Yliskylä, Mari Asikainen, Sari Hermiö, Pia Ekebom, Eila Haikala, Timo Huopalainen, Kimmo Peränen, Ari-Veli Starcke, Esa Haapa-Aho, Teemu Timperi, Arto Sivonen, Mikko Huurre, Suvi Rusi, Timo Häkkinen, Petri Seppälä, Jyrki Reinikka, Antti Halme, Lasse Helle, Helena Hulkko, Pertti Pällijeff, Minna Siikaniva, Marke Kaikkonen, Pete Esterinen, Ari Ojansivu, Juha Pohjola, Carita Elshout, Linnea Bellamine, Noora Kiviharjau, Juha Kare, Merja Romppanen, Markus Mentu, Jukka-Pekka Vuori, Sari Heinilä, Johanna Vuorensola, Reino Tikkanen, Ari Iskanius, Annis Hovi, Ilkka Hietala, Janne Lehtinen, Milla Leisti, Aku Louhimies, Tarja Halminen, Eka Ruola, Mia Heino, Kirsi Pärni, Timo Mansikka-Aho, Carl Mosander, Sari Männistö, Jenni Brisk, Edi Immonen, Jyrki Rautio, Roland Potrykus, Kimmo Kuusisto, Miska Rajasuo, Ilkka Ruotsalainen, Marko Vuorensola, Marke Savolainen, Niko Sinervä, Markku Rönkkö, Ville Viitala, Topi Tuominen, Antti Tähtinen, Jussi Turhala, Laura Pollari, Sami Korhonen, Visa Ruuhinen, Harri Salminen, Ari Kuikka, Piritta Koivisto, Helena Valtonen, Juho Wallenius, Pia Pirhonen, Irmeli Paavola, Tuula Piilonen, Thea Forstén, Tanja Korhonen, Aki Repo, Elina Huopio, Jenni Saarilahti, Samu Koskinen, Muusa Salminen, Maiju Pesonen, Ari Vänttinen, Jorma Maaninka, Jonathan Bakewell, Topi Manu, Sami Hoppania, Pavlos Ylinen, Kimmo Korhonen, Heikki Paatelma, Kia Leinonen, Markus Pakarinen, Veikko Kähkönen, Emma Eskola, Sara Nikander, Pia Juutilainen, Pete Kujala, Nita Sederholm, Jonna Toikka, Vesa Hirvonen, Sami Tikkanen, Salla Illikainen, Anna Lauttamus-Kauppila, Timo Hämäläinen, Jussi Niemi, Mia Tervo, Krista Kaltto, Riikka Laitala, Kaija Niemi-Turkama, Ilkka Ranta, Marcus Engman, Jussi Ollila, Leena Huhtamaa, Satu Nurminen, Kristina Isola, Marja Jakola, Kirsti Paakkanen, Teemu Saarinen, Timo Vennonen, Mia Luostarinen, Veli-Pekka Ääri, Sirpa Huttunen, Mika Minkkinen, Panu Vainio, Hannu Pettinen, Jenni Saarilahti, Ilkka Alarotu, Minna Slotte, Kimmo Nikula, Tapio Hirvi, Niko Sinervä, Antti Kannelsuo, Tiina Kurki, Hanna Repo, Mikko Eskelinen.

Kiitos!

. . . . . .

Timo Keinänen Explorer, concept designer, art director, writer and designer.
”I belive that you should be yourself, as all other roles are already taken. If you have the opportunity to express an opinion, express your own.”

Thoughts, posts and opinions represent myself only.