Kiitos!

Karate Kid the Movie, Columbia Pictures

Yleensä kiitetään lopussa. Minä haluan kiittää heti alkuun.

Kollegoita, asiakkaita, yhteistyökumppaneita. Kaikkia niitä, jotka kiitoksen ansaitsevat. Sillä suunnittelu on ryhmätyötä mitä suurimmassa määrin. Tiimityöstä puhutaan, mutta kunkin täytyy tehdä se oma yksilösuorituskin. Se vaatii kestävyyttä, mutta palkinto odottaa, kun ratkaisu löytyy.

Erityiskiitokseni näille ihmisille:

Leena Torkler, Matti Juvonen, Erkki Ruuinen, Kyösti Varis, Esa Ojala, Timo Kivi, Markus Natri, Crisi Nordberg, Heikki Nuutinen, Anri Veisterä, Riitta Ruuhinen, Kari Vähäsarja, Joona Kallinen, Ossi Honkanen, Henna Eskelinen, Martti Viitamäki, Yrjö Aho, Ulla Karhu, Kauko Isto, Markus Natri, Topi Manu, Samuli Ollikainen, Carita Ketko, Marko Leiviskä, Teemu Knopp, Jaana Lahtinen, Satu Yliskylä, Mari Asikainen, Sari Hermiö, Pia Ekebom, Eila Haikala, Timo Huopalainen, Kimmo Peränen, Ari-Veli Starcke, Esa Haapa-Aho, Teemu Timperi, Arto Sivonen, Mikko Huurre, Suvi Rusi, Timo Häkkinen, Petri Seppälä, Jyrki Reinikka, Antti Halme, Lasse Helle, Helena Hulkko, Pertti Pällijeff, Minna Siikaniva, Marke Kaikkonen, Pete Esterinen, Ari Ojansivu, Juha Pohjola, Carita Elshout, Linnea Bellamine, Noora Kiviharjau, Juha Kare, Merja Romppanen, Markus Mentu, Jukka-Pekka Vuori, Sari Heinilä, Johanna Vuorensola, Reino Tikkanen, Ari Iskanius, Annis Hovi, Ilkka Hietala, Janne Lehtinen, Milla Leisti, Aku Louhimies, Tarja Halminen, Eka Ruola, Mia Heino, Kirsi Pärni, Timo Mansikka-Aho, Carl Mosander, Sari Männistö, Jenni Brisk, Edi Immonen, Jyrki Rautio, Roland Potrykus, Miska Rajasuo, Mikko Airas, Ilkka Ruotsalainen, Marko Vuorensola, Marke Savolainen, Niko Sinervä, Markku Rönkkö, Ville Viitala, Topi Tuominen, Antti Tähtinen, Jussi Turhala, Laura Pollari, Sami Korhonen, Visa Ruuhinen, Harri Salminen, Ari Kuikka, Piritta Koivisto, Helena Valtonen, Juho Wallenius, Pia Pirhonen, Irmeli Paavola, Tuula Piilonen, Thea Forstén, Tanja Korhonen, Elina Huopio, Jenni Saarilahti, Samu Koskinen, Muusa Salminen, Maiju Pesonen, Ari Vänttinen, Jorma Maaninka, Jonathan Bakewell, Topi Manu, Sami Hoppania, Pavlos Ylinen, Kimmo Korhonen, Heikki Paatelma, Kia Leinonen, Markus Pakarinen, Veikko Kähkönen, Emma Eskola, Sara Nikander, Pia Juutilainen, Pete Kujala, Nita Sederholm, Jonna Toikka, Vesa Hirvonen, Sami Tikkanen, Salla Illikainen, Anna Lauttamus-Kauppila, Timo Hämäläinen, Jussi Niemi, Mia Tervo, Krista Kaltto, Riikka Laitala, Kaija Niemi-Turkama, Ilkka Ranta, Marcus Engman, Jussi Ollila, Leena Huhtamaa, Satu Nurminen, Kristina Isola, Marja Jakola, Kirsti Paakkanen, Teemu Saarinen, Timo Vennonen, Mia Luostarinen, Veli-Pekka Ääri, Sirpa Huttunen, Panu Vainio, Hannu Pettinen, Jenni Saarilahti, Ilkka Alarotu, Minna Slotte, Kimmo Nikula, Tapio Hirvi, Niko Sinervä, Antti Kannelsuo, Mikko Eskelinen.

Thank You!

. . . . . .

Timo Keinänen tutkimusmatkailija, palvelumuotoilija, konseptisuunnittelija, kirjoittaja, designer sekä art director.
”Uskon, että kannattaa olla oma itsensä, koska kaikki muut roolit ovat jo varattuja. Jos sinulla on tilaisuus kertoa mielipide, kerro omasi.” 

helloyes.fi -kirjoitukset edustavat vain omia mielipiteitäni.